Eigen Vervoer Polis

Leveranciers van bijvoorbeeld wit- en bruingoed, maar ook medewerkers van andere detailhandelsbedrijven zijn vrijwel elke werkdag onderweg om de in de winkel verkochte artikelen bij de klanten thuis te bezorgen. Meestal gebeurt dat met eigen vervoer.

Buitendienstmedewerkers en servicemonteurs zijn de hele dag met dure materialen en gereedschappen in hun auto op pad. Niet zelden raken bestuurders, vaak nog buiten hun schuld, betrokken bij een ongeluk óf wordt er in de nachtelijke uren ingebroken in hun wagen.

Vermeulen Verzekeringen heeft voor al deze eigenvervoerders in “Nederland-Transportland” de EigenVervoerPolis ontwikkeld. Daarin zit een 24-uurs dekking tegen alle onheilen van buitenaf. Vanaf het moment dat de goederen in de auto zitten, zijn ze verzekerd. Zelfs tegen diefstal, mits er aantoonbare sporen van braak aan het vervoermiddel worden aangetroffen.

Waar dekking

Het verzekeringsgebied omvat standaard de Benelux en Duitsland. Tegen een premietoeslag kan dat gebied worden uitgebreid met alle landen van West Europa.

Eigen risico

Het eigen risico voor transportschade in de EigenVervoerPolis is vastgesteld op EUR 125,- per schadegebeurtenis. Datzelfde bedrag geldt ook als eigen risico als een deel van de lading (of de hele lading) wordt ontvreemd. Als niet alleen de inhoud, maar ook het vervoermiddel zelf wordt gestolen, geldt er een eigen risico van EUR 1.250,- per schadegebeurtenis.

Maar, de eigen risico’s komen geheel te vervallen, zodra het vervoermiddel en de laadruimte voorzien zijn van een door Vermeulen Verzekeringen goedgekeurde beveiliging. Een vereiste daarvoor is een SCM klasse 2 of gelijkwaardige beveiliging, inclusief goedgekeurde sloten en vensterroosters. Neem voor de installatie ervan graag contact op met Vermeulen Verzekeringen om er zeker van te zijn dat de beveiliging aan de gestelde eisen voldoet.

Contact Ons

Nizar Financieel Advies

Helftheuvelweg 47, 5222 AV ‘s-Hertogenbosch
085 – 066 61 36
06 – 44 6666 50
info@nizarfa.nl
www.nizarfa.nl

Gegevens

                

KVK: 18087693
AFM:
 12016712

©️2021 NIZARFA | In samenwerking met WebshopGemak

Translate 🌐
Chat openen